Integrationer och samarbeten
Integrationer och samarbeten skapar
funktionalitet och mervärden.
Boka demo

Våra integrationer

Reco - Sveriges största omdömessajt

Med vår Reco-koppling automatiserar ni arbetet med att hämta in och publicera omdömen på Reco, Sveriges största oberoende sajt för omdömen. Läs mer »

Bokahem - skapar affärer

Bokahem är en plattform och nätverk för att marknadsföra era tjänster mot slutkunder. Med Bokahem automatiseras kundanskaffningen från tredjeparts-plattformar. Nya slutkunder och bokningar direkt in i systemet, 100% automatiskt. Läs mer »

BeamBop - ger nöjdare kunder

Med BeamBop låter ni era kunder enkelt och snabbt återkoppla alla utförda uppdag via sina telefoner. Ni samlar data och kan utveckla det som är bra, och snabbt åtgärda eventuella brister. Läs mer »

Bokningsassistent - låt kunden göra jobbet

Bokningsassistenten, ett samarbete med About Time Engines, är ett bokningsflöde som integreras på er hemsida. Via denna kan kunderna själva boka era tjänster, allt hanteras med 100% automatik. Läs mer »

Intrum - reskontrabevakning

Reskontrabevakning via Intrumtillser att fakturor bevakas och påminnelse- och inkassoflödena hanteras med automatik enligt uppsatta regelverk. Besök Intrum »

21grams - fakturaflöden

Vår partner 21grams hanterar hanterar elektronisk fakturering och automatiserad utskriftshantering. Två fakturametoder som med fördel kombineras för att helt slippa manuell hantering vid fakturering. Besök 21grams »

Bankgirot

Vi är servicebyrå för Bankgirot, alla inbetalningar till ert bankgiro kan helt automatiskt hämtas till TimeWave och matchas mot era fakturor för smidig reskontrauppdatering.

Våra samarbeten

Struqtur 150x150_2

Struqtur - projektverktyg för byggbranschen

Vi samarbetar nära Struqtur, projektverktyget för små och stora byggföretag. Arbetar ni inom bygg? Besök Struqtur »

Städbranschen Sverige - för en framgångsrik bransch

Städbranschen Sverige arbetar med att lyfta och ena branschen, genom att driva frågor som utvecklar och stärker företagens position i samhället. Vi är självfallet medlemmar och tillsammans med Städbranschen bevakar vi Rut-sektorn via Rutbarometern.

Stadkorkortet 150x150_2

Städkörkortet - digital utbildning för alla

Städkörkortet är en utbildning som innehåller sju grundläggande, korta digitala kurser samt utbildning i yrkessvenska. Deltagarna lyssnar på poddar, titta på film och göra självtester. Efter utbildningen är de väl förberedda för arbete inom städyrket. Läs mer »