Reco skapar förtroende ökar försäljningen

Syns man inte så finns man inte, och vi vill hjälpa våra kunder att synas. Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Med vår Reco-koppling slipper ni manuellt arbete med att hämta in omdömen från kunder. Implementationen är mycket enkelt och därefter sköts allt helt automatiskt. När en ny kund fått sin första tjänst utförd så förs automatiskt via vår Reco-koppling information om kund och uppdrag över till Reco som skickar en förfrågan till kunden om att lämna ett omdöme. Omdömet publiceras sedan på er företagsprofil på Reco.se och syns på er hemsida.

Spela video om Reco TimeWave

Tjänster i hemmet kräver förtroende

Att utföra tjänster i hemmet kräver högt förtroende. Med hög kvalitet på leveranser och med hjälp av Reco har Bvtler skapat just detta. Ta del av hur vår kund Bvtler framgångsrikt arbetar med kundomdömen och hur det leder till nya kunder, frigör tid och utvecklar verksamheten.

När en ny kund fått sin första tjänst utförd så förs automatiskt information om kund och uppdrag över till Reco som skickar en förfrågan till kunden om att lämna ett omdöme. Detta publiceras sedan på er företagsprofil på Reco.se och syns på er hemsida. Ingen manuell handpåläggning krävs från er sida.