Våra Partners

Mikael Tikas Vd TimeWave

Det här är TimeWave AB

TimeWave AB är marknadsledande affärssystemsleverantör för städföretag och företag inom professionell hemservice. Vi har varit verksamma under mer än 17 år och under denna tid skaffat oss en mycket god branschkännedom. Då många av våra kunder är verksamma inom professionell hemservice har vi även engagerat oss i Rut-frågan där vi löpande bevakar utvecklingen. Vår strävan är att alltid försöka vara så tydliga, transparenta och tillgängliga som möjligt. Tveka inte att höra av er till mig eller någon av mina kollegor om ni har någon fråga rörande våra produkter, vårt företag eller branschen i stort.

Mikael Tikas
Vd TimeWave AB
mikael.tikas@timewave.se
070 – 694 60 89

Ägare
Största aktieägare utgörs av Marathon Software som specialiserar sig på långsiktigt ägande i lönsamma mindre mjukvaruföretag som är branschledande i sin nisch. 

Styrelsen
Styrelsen utgörs av Johan Hazelius från Tempeludden, Eva-Karin Dahl som tidigare bl.a. varit VD för Homemaid och Chris Tholén som har en bakgrund från San Francisco och utvecklingschef på Google. 

Vi som jobbar här

Anders Bäckman

COO
anders.backman@timewave.se
072 - 570 50 88
Marknad

Rikard Berggren

Säljchef
rikard.berggren@timewave.se
070 - 354 15 13
Sälj

Robert Ingemarsson

Produktchef
robert.ingemarsson@timewave.se
08 - 650 27 00
Utveckling

Mikael Göransson

Tech lead
info@timewave.se
08 - 650 27 00
Utveckling

Martin Sidén

Utvecklare
info@timewave.se
070 - 694 60 89
Utveckling

Claes Eismar

Senior utvecklare
info@timewave.se
08 - 650 27 00
Utveckling

Christian Wiik

Kundtjänst & kvalitet
kundtjanst@timewave.se
08 - 650 27 00
Kundtjänst

Peter Björkén

Kundtjänst & API-support
kundtjanst@timewave.se
08 - 650 27 00
Kundtjänst
Anders Klevby Bäckman, partner och integrationsansvarig

Samarbeta med oss

Det finns stora möjligheter att via vårt REST-baserade API integrerar system och tekniska lösningar mot TimeWave. Vi har idag flera integrerade lösningar via partners som skapar mervärden för våra kunder som t.ex  mot Reco och Bokahem vars lösningar stärker våra kunders varumärken och driver affärer. Har ni förslag på integrationer eller andra typer av samarbeten som kan skapa mervärde för våra kunder, kontakta mig gärna.
Anders Klevby Bäckman
Partner & integrationsansvarig

Jobba med oss

Vi är ett expansivt företag och söker löpande personal till något av våra kontor i Göteborg, Stockholm eller Söderhamn. Besök gärna vår rekryteringssida för att se om vi har något ledig jobb för tillfället. Och har vi inte det så är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Några av våra kunder