På kundens villkor
Med vår Bokningsassistent möter ni kunden på kundens
villkor, dygnet runt, året runt.
Boka en demo

Bokningsassistent - fler bokningar mindre administration bättre marginaler

Trenden är tydlig, kunderna vill boka själva och 60% vill göra det utanför ordinarie kontorstid. Vår Bokningsassistent är en unik produkt. Den integreras enkelt på den egna hemsida och är därefter redo att ta emot bokningar, dygnet runt, året runt. Inte nog med det så visar Bokningsassistenten faktiska lediga tider som hämtats direkt från ert schema. Och mer än så, Bokningsassistenten ser även till att lägga upp kunder, skapa arbetsordrar och se till att bokningar hamnar på rätt anställd i schemat. Allt klappat och klart!

För oss på SHOS har den virtuella bokningsassistenten underlättat väldigt mycket. Det är smidigt och enkelt för alla parter, både för kunderna och för oss som leverantör. Vi är väldigt nöjda med den funktion som bokningsassistenten ger.

Bokningsassistenten är anpassad efter er design och via denna kan era besökare välja tjänst och omfattning och därefter direkt boka. Bokningsassistenten är tillgänglig dygnet runt, och era besökare är inte längre bundna till era öppettider. 

Ni styr exakt vilken typ av tider som skall vara bokningsbara. Personal prioriteras efter era villkor och tar hänsyn till restid (bil eller kommunalt), bokningsgrad m.m. Möjlighet till avancerade rabatt-upplägg för att t.ex. optimera tider ni har svårt att bli av med. Erbjud nykundsrabatt. Allt skapas automatiskt i Timewave, ärende, arbetsorder och kund.

Bokningsassistentenen bygger på avancerad funktionalitet och logik. Allt med syfte att erbjuda kunden maximal enkelhet och Er en helt automatiserat hantering i kombination med en optimerad schemaläggning. 

Bokningsassistenten anpassas efter er grafiska profil och ni styr exakt vilken typ av tider som skall vara bokningsbara. Personal prioriteras efter era villkor och tar hänsyn till restid (bil eller kommunalt), bokningsgrad m.m. Möjlighet till avancerade rabatt-upplägg för att t.ex. optimera tider ni har svårt att bli av med. Erbjud nykundsrabatt. Allt skapas automatiskt i Timewave, ärende, arbetsorder och kund.

Pröva gärna att boka via Bokningsassistenten nedan. Gör en bokning i angivet postnummer (19330). Ni kan därefter ange ett påhittat för- efternamn, påhittad eller valfri postort och gata. Vill ni få konfirmation till er e-postadress ange denna vid bokning, annars kan ni ange t.ex. info@timewav.se. Som personnummer kan ni ange 19121212-1212 (som är ett personnummer specifikt för test).